We gebruiken je gegevens om je bestelling te verwerken. Door op 'bestel nu' te klikken ga je akkoord met de algemene voorwaarden en het privacy statement van Misset Uitgeverij. In geval van automatische incasso geef je Misset Uitgeverij akkoord om het te verschuldigde bedrag van je rekening af te schrijven. 

  • Getoonde bedragen zijn inclusief 9% btw 
  • Abonnementen zijn tot wederopzegging 
  • Aanbiedingen zijn alleen geldig in Nederland. Neem contact op voor onze tarieven in het buitenland

Voer je gegevens in

Gratis Trekker Online Premium

Waarom abonneren?

 Lees diepgaande onafhankelijke tests
 De laatste trends uit binnen- en buitenland
 Bekijk prachtige foto’s van indrukwekkende machines

 Gratis toegang tot Trekkeronline.nl
Kies je periode en je voordeel

Misset Uitgeverij B.V. Auteursrecht voorbehouden.

Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene voorwaardenPrivacy statement en Cookie statement.

Als abonnee van Trekker Magazine krijg je gratis Premium toegang tot trekkeronline.nl. Zo download je tests, bekijk je trekkerspecifcaties, lees je onbeperkt premium nieuws en nog veel meer.

Gratis Trekker jaarboek t.w.v. € 24,95

Elke december brengen we je een compleet overzicht van alle technische specificaties en een complete prijslijst van alle trekker die in de Benelux te koop zijn. Samengevoegd in het Trekker jaarboek.

Trekker is alleen voor abonnees

Je ontvangt Trekker 11x per jaar, met in juli een extra dikke zomeruitgave. Het magazine is niet online of los in de winkel verkrijgbaar.

Halfjaar 
15% korting 
€ 79,95
Bespaar het eerste halfjaar € 14,08

Jaar 
25% korting 
€ 139,95

Bespaar het eerste jaar € 48,08

maand

€ 15,95

Je zit nergens aan vast, maandelijks opzegbaar

  Meest gekozen  

Waarom TREKKER magazine?

Jan Kelderman
akkerbouwer

Trekker geeft je toekomstgerichte informatie die een dealer niet kan verstrekken. Dit helpt mij in de keuze bij de aanschaf van een nieuwe trekker of machine.

Juul Janssen
docent landbouwmechanisatie

Ik lees Trekker omdat het gewoonweg een goed leesbaar magazine is. Het geeft je bruikbare technische info waar je wat aan hebt. Ik heb de allereerste uitgave overigens nog altijd in de kast liggen.

Jeroen van Sever
vertegenwoordiger mechanisatiebedrijf

Trekker is het enige magazine waar trekkers goed en onafhankelijk worden getest en vergeleken. De artikelen zijn zo geschreven dat ingewikkelde zaken begrijpelijk worden uitgelegd.